август 11, 2022

Заев-Возењето мотор ми е хоби, ме релаксира во денови за одмор

Премиерот Заев прашан да ги коментира пишувањата во медиумите дека викендов со министерот Филипче се возеле со мотори рече дека негово хоби е возењето мотор.

,,Неработните денови,деновите за викенд се денови за одмор,за дружење со семејството, за релаксирање и јас и министерот Филипче викендов согласно сите протоколи за заштита од пандемијата, возевме мотори“,  одговори Заев додавајки дека секој слободните денови па и тој ги поминува по сопствен избор строго придржувајки се на протоколите од пандемијата.

Сподели