јули 1, 2022

Запленета дрога во вредност од 800 илјади евра – приведен висок полициски службеник, открива Спасовски

Во голема полициска акција заедно со Американската агенција за борба против наркотици – ДЕА запленета е дрога во вредност од над 800.000 евра и приведен е висок полициски службеник.

Ова го објави министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски на својот Фејсбук профил.

-Продолжуваме заедно со нашите стратешки партнери во неселективна борба против криминалот, се вели во објавата, но други детали не се соопштуваат.

Сподели