август 10, 2022

(ВИДЕО) Енес Ибрахим од СДСМ во прошетка низ Старата чаршија со турскиот криминалец со македонски пасош (видео)

Очигледна е поврзаноста на власта со криминалците што добија македонски документи. На социјалните мрежи се појави видео како пратеникот од коалицијата на СДСМ, Енес Ибрахим „лабаво“ се шета низ Старата Чаршија со Седат Пекер, еден од најбараните турски мафијаши.

Седат облечен во спортска варијанта и со темни наочари релаксирано ги разледува убавините на градот во придружба на луѓе од власта.

Сподели