јули 4, 2022

Вучиќ: Секој пензионер во Србија ќе добие бесплатни витамини за зајакнување на имунитетот (видео)

Српскиот претседател Александар Вучиќ во видео-обраќање ги презентираше витамините кои државата бесплатно ќе им ги дели на пензионерите. Како што претходно најави Владата на Србија, пензионерите ќе добијат пакет со витамини за да го зајакнат имунитетот.

Вучиќ вели дека секој пензионер од државата ќе добие витамин Ц, витамин Д и цинк.

Сподели