јули 4, 2022

(Видео) Драматични сцени од Србија: Ходници преполни со починати во болницата во Батајница

Ходници преполни со починати од Ковид-19 во црни вреќи, голем број на заболени со тешки клинички слики, лекари кои непрестано се на нозе…ова се сцените од „црвената зона“ во болницата во Батајница, Србија. Лекарите укажуваат дека единствен начин да се запре вирусот е преку вакцинација.

Сподели