јули 2, 2022

Тарифа на македонски “интелектуалец”: 1.000 ЕУР.

Тарифа на македонски “интелектуалец”: 1.000 ЕУР.

(*за оваа цена шитка и држава, и народ, и име, и јазик, и идентитет и све што треба и не треба).

Сподели