јули 1, 2022

Оглас за вработување во Лидл – Македонија

Лидл бара работници за повеќе работни позиции  од областа на информатичката технологија, за што денеска  е објавен оглас. 

Германски интернационален синџир на супермаркети регрутира кадри. Зависно од позициите, се бараат најмалку 2 години искуство, добро познавање  на англиски или германски јазик. Кандидатите кратката биографија треба да ја испратат на мејлот .

Доколку имате потреба од работа, деталите можете да ги видите овде

Сподели