ноември 30, 2021

(ВИДЕО) „Излези момче“ ечеше од соблекувалната на Македонија, се слави големата победа!

Весело е вечерва во соблекувалната на македонскиот национален тим кој на неверојатен начин успеа да ја совлада Германија на гостински терен.

Нашите репрезентативци покажаа дека знаат да го изненадат противникот, а во соблекувалната на Македонија се пеат песни и се слави неверојатниот успех.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4194718627228280&id=145132128853637&post_id=145132128853637_4194718627228280

Сподели
 
 
 
   more