август 10, 2022

Починаа две родилки позитивни на ковид-19, едното бебе е критично

Бебето на едната родилка е испуштено дома во добра општа состојба, а другото бебе е во критична состојба. 

Двете биле второротки и биле во мошне тешка состојба. Едната имала 33, другата 32 години. Бебето на едната родилка е испуштено дома во добра општа состојба, а другото бебе е во критична состојба.

Повеќе информации се очекуваат од здравствените институции во текот на денот.

Сподели