октомври 23, 2021

И оваа пролет продолжува узурпацијата на брегот на Охридското езеро кај автокампот ” Градиште” (видео)

И оваа пролет продолжува узурпацијата на брегот на Охридското езеро кај автокампот ” Градиште” алармираат сопствениците на имоти од Пештани кои повеќе од 20 години водат правна битка за денационализација односно да си ги вратат одземените имоти во кампот.

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •