август 11, 2022

Д-р Чадиковски: Вакцината „АстраЗенека“ имала компликации, па знаете вијаграта колку има, а цела Македонија ја користи

Доктор Чадиковски на за вакцината „АстраЗенека“ и за тоа дека имала компликации, вели, дека и вијаграта има компликации па цела Македонија ја користи. Твитот на Доц. Д-р Владимир Чадиковски е хит на социјалните мрежи.

Твит на Владимир Чадиковски

Сподели