март 3, 2021

Стејт департментот: Ја следиме одблизу ситуацијата со Мијалков

Свесни сме за овие извештаи, и ја следиме ситуацијата одблизу, изјави кусо портпаролот на Стејт департментот за Гласот на Америка, за бегството на Сашо Мијалков.

Тој е во бегство од вчера, а Министерството за внатрешни работи веќе распиша национална потерница по поранешниот шеф на тајната полиција.

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •