март 7, 2021

Нашата “задња слика друже”, а договаравме да ја отвориш Универзална

Беше чест гостин во Скопје, а во Универзалната сала меѓу илјадниците фанови се чувствуваше како дома. За жал, генијалниот Балашевиќ нема да ја отвори новата Универзална сала. Со емотивен пост од него се прости и скопскиот градоначалник, Петре Шилегов. 

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •