март 6, 2021

Комити ја „запалија“ Арена, откако купија 32.000 карти за „Спас на Вардар“ (ВИДЕО)

Собраните средства се наменети за финансиска поддршка на клубот, соопшти АД за изградба и стопанисување со станбен и со деловен простор од значење за Републиката – Скопје.

Националната Арена Тодор Проески, со која стопанисува АДСДП, вечерва беше осветлена со факели од страна на навивачката група Комити.

https://m.facebook.com/watch/?v=431663964946124&_rdr

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •