март 8, 2021

(Видео) Цела винарија со главниот Светозар Јаневски играа на „Jerusalema” во чест на Св. Трифун

Интересна честитка за Свети Трифун, или денот на виното, пристигна од најпознатата винарска визба „Тиквеш“. Вработените на винаријата заедно со претседателот на управниот одбор , Светозар Јаневски, се вклучија во предизвикот „Jerusalema” кој беше светски хит минатата година.

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •