март 2, 2021

Рачно фрламе сол на коловозот и тротоарите: Градоначалникот Наумоски се справува со снегот

Активирана е дежурна екипа која ја контролира ситуацијата со снегот на мостот пред населбата Даме Груев, објави градоначалникот на Ѓорче Петров, Александар Наумоски.

„Рачно се расфрла сол на коловозот и тротоарите. Будно ја следиме состојбата и по потреба ќе реагираме онаму каде снегот би можел да го закочи сообраќајот, напиша тој.

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •