март 3, 2021

Мицкоски за забраната на терминот „Македонија“ од Маричиќ: Знаевме дека сте криминалци, сега знаеме дека сте и фашисти

Наместо да ја забранат корупцијата и криминалот тие ја забрануваат употребата на терминот “Македонија”.

Знаевме дека се криминалци, сега знаеме дека се и фашисти.

Македонија за нас е свето име, освен што е наше право, тоа е и наш долг.

#ИднинатаЕНаша
#МакедонскаПролет
#ОдговорностЌеИма

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •