март 2, 2021

Во новата епизода од Слободни фрлања гостуваше легендарниот DJ ГОЦЕ САФ

Дојде на ред DJ ГОЦЕ САФ, легендата на македонски хип-хоп, да се испроба во Слободни Фрлања со Никлеман, во новата 9-та по ред епизода од серијалот.

Гоце открива кои се најдобрите тројца рапери во историјата на македонскиот рап и што се “готви” моментално во неговото Bootlegs Basement Lab студио.

Во оваа епизода се донирани 3.700 денари за Јована Станковска која мора да замине на лекување со матични клетки во Кина.

Водителот и авторот на емисијата – Никола, можете да го контактирате на следнава е-пошта за соработка:

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •