мај 16, 2021

СРЕДНОШКОЛЦИТЕ ГО ПРЕКИНУВААТ БОЈКОТОТ ОД ПОНЕДЕЛНИК, ЈА ДОБИЛЕ ПОДДРШКАТА ОД МНОЗИНСТВОТО ПРАТЕНИЦИ (ВИДЕО)

Сојузот на средношкоци вечерва информира дека ја ужива поддршката на повеќе од 70 пратеници во законодавниот дом. Поради што сојузот, одлучил привремено да прекине со бојкотирањето на наставата – од 6 до 12 февруари 2021 година – односно дека во петок (5 февруари) сепак ќе се бојкотираат.

Извор: Тв 24

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •