мај 9, 2021

Телеграм ја блокира “Јавна Соба”

Телеграм ги блокира објавите во групата “Јавна Соба” на која се споделуваа порнографски содржини од Македонија.

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •