мај 16, 2021

Македонија земја со: Премиер аболициран криминалец, најголем криминал во Европа, хибриден режим!

Македонија земја со: премиер аболициран криминалец, најголем криминал во Европа, хибриден режим! Ваков транспарент осамна вечерва на „Бихаќка“ во близина на штабот на СДСМ.

По објавувањето на извештајот на „Транспаренси интернешенал“ во кој Македонија бележи пад од цели 45 места за 5 години и сега е на 111 место на глобалниот индекс на земји со корупција, граѓани незадоволни од власта изведоа герила акција.

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •