мај 17, 2021

За 20% порасна цената на становите во Охрид (видео)

За 20% порасна цената на становите во Охрид. Најскапи и понатаму се становите во централното градско подрачје и во првата линија до езеро. За оваа атрактивна локација во нова градба цената за метар квадратен се движи од 1.300 до 1.500 евра.

Извор: Тв 24

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •