април 18, 2021

Нова епизода од “Слободни фрлања” – Видете кој е гостин (видео)

Продолжува првото спортско шоу од овој тип во Македонија, 7-ма епизода од Слободни Фрлања со Никлеман, а во неа гостува популарниот трап изведувач од екипата TRAP DA F*CK UP – Sexy Marsa!


Филип Самарџиев или попознат како Sexy Marsa отворено ја поддржи идејата на владата за легализација на марихуаната и меѓу другото порачува: “Негувајте си ја љубовта, сакајте си ги блиските, поминувајте време заедно зошто не се знае кога ќе ни се потроши.”


Во оваа епизода беа собрани 3.300 денари кои се донирани на сметката на малата Драгана Гаврилова за лекување во Турција од тумор на мозокот.


Мејл за соработка со спортската емисија Слободни Фрлања –

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •