март 1, 2021

Архитектонско „ремек дело“ во скопски Карпош

Меѓу новите згради кои никнуваат во Скопје на улица Багадска во Тафталиџе се гради нов објект кој се коси со многу урбанистички правила и прописи.

Балконите на новата зграда се веднаш до оние на соседната зграда.

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •