мај 19, 2021

ВИДЕО | Без грам срам: Маж краде бекатон плочки сред бел ден

На социјалната мрежа Твитер неодамна се појави видео на коешто е видливо дека маж во поодминати години бесрамно краде бекатон плочки од јавен простор.

Имено, човекот чиј автомобил има охридски регистарски таблички, сред бел ден го паркира својот автомобил и започнува да става од бекатон плочките во багажникот.

За жал, ваквите појави се наше секојдневие и се надеваме дека некој ќе преземе нешто во врска со конкретниот случај.

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •