април 14, 2021

Охридскиот градоначалник како Путин: За Водици се фрли во езеро (ФОТО)

Во духот на христијанските вредности, во „Долна Влашка Маала” на “Мазија” ја продолжив мојата Богојавленска традиција! Нека ни е за многу години Водици, здравје и радост за сите! Бог се јави, напиша на Фејсбук охридскиот градоначалник Константин Георгиевски кој во чест на традицијата за Водици скокна во студената вода на Охридското езеро.

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •