мај 19, 2021

Противничките портпароли како договорени: По Костадинов и Димче Арсовски ќе се жени

Портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Димче Арсовски денеска на неговиот роденден, ја запросил својата девојка.

Веста за запросувањето ја објави неговата, сега веќе верница, Соња, на нејзиниот профил на социјалната мрежа Инстаграм. -Роденденски подарок за мене или за него? За нас двајцата, напиша Соња.

Вчера и пратеникот и портпарол на СДСМ, Коста Костадинов објави дека ја запросил својата девојка, Марија.

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •