април 14, 2021

Kолку е казнет и осуден тој што го запали македонското знаме во Софија?

Корисници на социјалните мрежи прашуваат дали некој од македонските власти реагирал на палењето на македонското знаме во Софија и дали некој во Бугарија го казнил тој чин.

Кога е поднесен #Демарш од МНР за ова ? И колку години #Затвор е осуден тој што го запали македонското знаме во Софија? – прашуваат на социјалните мрежи.

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •