март 7, 2021

Крмов: Врзаниот потпис – тоа е ВЕТО (видео)

РЕПЛИКА НА ПРАТЕНИКОТ БОРИСЛАВ КРМОВ КОН МИНИСТЕРОТ ЗА ПРАВДА БОЈАН МАРИЧИЌ

„Врзаниот потпис – тоа е ВЕТО, тоа мора да го знае јавноста. Ако резултатите не им се свиѓаат на ДУИ, тие може да не стават потпис и милиони евра се фрлени во вода. Тој попис нема да важи. Вие имате 46 пратеника, ДУИ има 15, а односот е 50/50!? Политичката сила е 50/50. Ветото (врзаниот потпис), кое што им го давате е единствениот начин ДУИ да ви дозволат вие да спроведете попис и тоа не гарантира ништо освен ФАЛСИФИКАТ“

ЛевицаОдПарламент

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •