април 18, 2021

(ВИДЕО) Вевчанци пркосат, карневалот продолжи и денес

Денеска продолжи традиционалниот Вевчански карневал откако вчера полицијата ги растера граѓаните поради прекршување на мерките за групирање на јавен простор.

Полицијата, пак, денеска е помалубројна и стои отстрана набљудувајќи го настанот.

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •