јануари 24, 2021

Вардар пред излевање од првото корито кај Аеродром и Острово

Попладнево забележано излевање на реката Вардар во Скопје кај населбите Аеродром и Острово. Ќе ги поплави велосипедските патеки и пешачката патека.

Во моментов остануваат само уште десет сантиметри до целосно излевање на реката.

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •