јануари 20, 2021

Само пратениците на Левица гласале против измените и дополнувањата на Законот за финансирање на политичките партии

Почитувани сограѓани,

сакаме да ја известиме јавноста дека пратениците на Левица се единствените кои, на вчерашната собраниска седница, не гласаа ЗА измена и дополнување на Законот за финансирање политички партии!

ЛевицаОдПарламент

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •