јануари 21, 2021

„Забрането е онлајн појавување на пратеници без црвено велигденско јајце“ – еден од амандманите поднесени од Левица

Амандманите на опозицијата се реакција на безобразното и арогантното однесување на власта кон Собранието, во ситуација кога предлага измени на Деловник без консултации со партиите, реагира опозицијата.

Од Левица доаѓаат и други слични амандмани: пратениците да не носат обележја на салони за педикир и маникир.

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •