јануари 27, 2021

Правото на амандмански ФИЛИБАСТЕРИНГ у Собрание е вродено и загарантирано само за ДУИ

Според логиката на спикерот Џафери, правото на амандмански ФИЛИБАСТЕРИНГ у Собрание е вродено и загарантирано само за ДУИ. Оти, нели, само они смеат да поднесат 15.500 амандмани против Законот за бранители и 5.500 против Изборниот законик. Ама кога Левица ќе поднесе 1.400 амандмани против неуставниот Деловник, ондак тоа е „деструктивност“!? Бре, мајката.

БлокадаНаОпозицијата

Фејсбук статус на Димитар Апасиев

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •