јануари 15, 2021

ЗАЕВ, АЈДЕ БЕ ИЗЧЕЗВАЈ

Ова стана толку набиено, срање до срање, да не можеш да пофаќаш. Пазете што ни проаѓа во ова масовно пеплосување кое ни го приреди Заев. Каракачанов, бугарски министер, јавно го класификуаше како Бугарин. Па побогу бре, Заев!

Тебе лично, како ќе дозволиш, така нека те викаат и Каракачанов и кој сакаш! Како бре не ти е јасно дека додека си премиер на оваа земја, ваквите одвратни навреди одат на сметка на сите што се чувствуваат како Македонци и дека сите го јадеме срамот заради тебе? Нели е полесно да си ги земеш парталите, бизнисите, теглите ајвар и ајт у пичкуматерину? Каков Мицко, Грујо, Бранко… Љубе лигавиот нека дојде наместо тебе, по раат ќе бидеме.

Извор: off.net.mk

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •