јануари 15, 2021

Ново видео од битолската болница: Закачен чадор во тоалет за да не течат фекалии врз пациентите

Ново видео за условите во болницата во Битола се појави на социјалните мрежи, во истата болница од која беа објавени слики на кои што се гледа како пациенти добиваат инфузија додека до нив на кревети лежат починати лица.

Во дел од видеото се гледа како во тоалет е поставен чадор за да не капат фекалии на главите на пациентите.

ВИДЕО

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •