јули 26, 2021

ИНТЕРВЈУ НА ДОДИК ВО КОЕ НА СИТЕ ПРАШАЊА ОДГОВАРАШЕ СО ИСТА РЕЧЕНИЦА (ВИДЕО)

Гостувањето на членот на претседателството на Босна и Херцегодина и лидер на Сојузот на независни социјалдемократи, Милорад Додик во Н1 телевизија се одвиваше необично откако на голем број на прашања на водителката, Додик повторуваше еден ист одговор..Откако водителката го праша дали е време за промени во партијата бидејќи ја загубија власта во неколку општини, Додик го почна своето излагање…

„Победивме во 42 општини и 3 општини во федерацијата. Имаме најголем број на победници во Босна и Херцеговина.“ 

„Дали стравувате дека ова можеби е почеток на крајот?“ – Емела Бурџовиќ Слипчевиќ. 

„Победивме во 42 општини и 3 општини во федерацијата. Имаме најголем број на победници во Босна и Херцеговина.“ – изјави Додик. 

„Колку гласови освои кандидатт на опозицијата, Драшко Станивуковиќ?“ 

„Значи победивме во 42 општини и 3 општини во федерацијата. Имаме најголем број на победници во Босна и Херцеговина. “

Сличен одговор имаше и на другите прашања, кои не беа поврзани со политиката..

– Што е со хидро електраните кои се договорени со Република Србија ?

– „Победивме во 42 општини и 3 општини во федерацијата. Имаме најголем број на победници во Босна и Херцеговина. “

– Дали ја запознавте госпоѓата која пишува песни за вас? 

„Значи победивме во 42 општини и 3 општини во федерацијата. Имаме најголем број на победници во Босна и Херцеговина. “

Се појави видео каде се гледа дека седите со криминалци?

„Тие не знаат дека ние победивме во 43 општини и 3 во федерација.“

Првиот човек на Сојузот на независни социјалдемократи и член на претседателството, веднаш откако беше соопштено дека ја загуби власта во Бања Лука, се закани дека сите средства кои ги добива градот ќе бидат стопирани, се додека не се види како ќе се развива политичката ситуација во Бања Лука.

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •