јуни 22, 2021

Богојески ја нуди Шула Мина бесплатно за потребите на здравствениот систем

Петар Богојески

Со оглед на кризната состојба која од синоќа е на сила во цела територија во Македонија, предводникот на Македонски Концепт, Петар Богојески, на својот фејсбук профил јавно се понуди да помогне.

Имено, Богојески во функција на државата го става целокупниот свој капацитет од 280 кревети кои се во рамки на Adventure Park & Restaurant Woodland, односно популарната Шула Мина, без надоместок за целите и потребите на здравствениот систем.

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •