ноември 25, 2021

Апасиев е шарлатан за местење тендери

Коце ШИЛЕГОВ од СДС на Само интервју: “Апасиев е шарлатан за местење тендери! Затоа ја иам пет стана и хациенда на Маврово, а он уште се вози у Алфата” <3

ПетреЕбиветре

ЈакаОвааШилеговача

Сподели
 
 
 
   more