декември 3, 2020

Концерт на Симон Трпчески и пријателите

43.Денови на македонска музика #DMM2020
во соработка со КултурОп,
со особена чест, гордост и задоволство ви го најавуваат концертот на претставникот и носителот на македонскиот идентитет низ светот:
Симон Трпчески и пријателите!
24.11.2020, Голема сала на Македонска филхармонија, 20ч.
Билети во продажба на www.mktickets.mk
Photo ©️B. Ealovega / S.Spirovski – KulturOp

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •