ноември 27, 2021

Дај им на децата врвно образование, добро платени работни места, сигурен систем за напредување по заслуги, НЕ ДРОГА

А бе лудак, дај им на децата врвно образование, добро платени работни места, сигурен систем за напредување по заслуги, НЕ ДРОГА.
Лошиот живот кој го градиш во тандем со твојата легализација на марихуана ќе создаде армија на нови наркомани.
Само богатење ли ти е во тоа црпката?

Сподели
 
 
 
   more