јули 26, 2021

Советот за безбедност и претседателот на Републиката НЕ МОЖАТ да прогласат кризна состојба

Советот за безбедност и претседателот на Републиката НЕ МОЖАТ да прогласат кризна состојба согласно Законот за управување со кризи!

Си има Управувачки комитет и Група за проценка кои одлучуваат за тоа!

Доста со импровизации и земање на права кои не ви припаѓаат!

За предлогот да се национализираат приватните болници ми е срам и да пишувам!

Тотално непознавање на правото!

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •