јули 26, 2021

Решенија за сузбивање на пандемијата

Роберт Милески

Сузбивање на пандемијата од коронавирусот:

  1. Ставање во функција на сите хотелски капацитети во Струга и Охрид да работат како ковид-19 центри. Само хотелот Палас има 600 соби, а со цела градежна механизација се оспособува за брзо време. Тука се Дрим, Макпетрол, Изгрев, Метропол, и многу други.
  2. Префрлање на сите инфектолози и болни од ковид-19 од цела Македонија во овие капацитети. Со тоа сите ќе бидат во еден регион.
  3. Ослободување на болниците и нивните одделенија за други болести.

Вака барем јас би постапил.

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •