ноември 25, 2020

Заев: Народот да знае дека има шанси за успех, притоа заштитувајќи ги сите наши интереси

Според Заев, Владата постапува рационално и без конфликти да стаса до решение бидејќи, како што истакнува, тоа е европскиот и македонскиот начин.

-Немаме друга алтернатива освен европскиот пат. Владата постапува рационално, без конфликти да стигнеме до решение. Тоа е европскиот начин. Тоа е македонскиот начин. Сакам целиот наш народ да знае дека има можности и постојат шанси за успех, притоа заштитувајќи ги сите наши интереси. Сигурни во македонскиот идентитет ќе ги придвижиме работиме, напиша Заев на Фејсбук.

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •