јуни 22, 2021

Бистра вода (видео)

УМЕТНОСТ…
Вакво нешто шо ни свират татко и син, до сеа не е имало на идила.
Гитарата е на Балканската легенда Влатко Стефановски, со која е снимана култната детска емисија Бушава азбука.
Божидар (14 г) и Ивица Јорданови
Бистра вода
УЖИВАЈТЕ

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •