јуни 20, 2021

Еден вети оставка ако не добиеме датум. Ја чекаме. Ќе остане ли барем еднаш на дадениот збор?

Џабе квислинзите си ги креваат акциите, во смисла, видете како се боревме за името и јазикот, затоа добивме вето од Бугарија. И сето тоа со цел да ја минимизираат штетата што ја направија и неуспехот за добивање на датум. Џабе пуштаат типчиња ко Андов да ги бранат. Да беа патриоти, немаше ни да влезат во такви преговори со Бугарија. Никогаш
Е сега, одлично сфатија што ќе се случи ако потпишат побугарчување. Дека буквално ќе бидат линчувани, кога тогаш. Башка ќе ги загубеа локалните глатко.
На таков притисок од јавноста само лудак самоубиец ќе потпишеше. Едноставно, беа принудени да се повлечат. Да го немаше тој притисок немаше многу да му ја мислат.
Еден вети оставка ако не добиеме датум. Ја чекаме. Ќе остане ли барем еднаш на дадениот збор?

Фејсбук статус на Сашо Тасевски

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •