ноември 27, 2021

Апасиев има неколку прашања за гувернерката

Нашиот пратеник Димитар Апасиев, преку претседателот на Собранието на Република Македонија, упати ПРАТЕНИЧКО ПРАШАЊЕ до Гувернерката на Народната банка на РМ во врска со стечајот на „Еуростандард банка“.

Очекуваме писмен одговор во деловнички утврдениот рок.

ЛевицаОдПарламент

Сподели
 
 
 
   more