јуни 22, 2021

Се наоѓаме под страшен пропаганден и политички напад да прифатиме асимилација, а потоа и анексија кон Бугарија

Не бе, коментаторот Тони не е за во лудница. Должност му е да го искористи медиумот са прати порака, зашто се наоѓаме под страшен пропаганден и политички напад да прифатиме асимилација а потоа и анексија кон Бугарија.
Вчера тоа јавно ни го порача коалиционен партнер на Бојко. Иднината на Северна М е обединување со Бугарија.
Идиоти ли сте ова да не го сфаќате како повик за анексија? Пред него, говедо но повикуваше бугарска армија да ни влегла дома.
И сега нив не ги коментирате и не ги праќате во лудница, ама коментаторот Тони бил зрел за Демир Хисар.
А бе Сфатете ние сме такаречи во војна. Оставени сме сами на себе, со власт која сервилно молчи пред негаторите на македонизмот, башка осиромашени и понижени.
Што очекувате?
Да нема реакција од достоинстените луѓе и патриоти, колку и да ви звучи сељачки зборот патриот, додека блебетате либерални срања од ЕУнацистичката кујна која ги толерира Бугарите во нивната асимилаторска офанзива кон нас
Тони Стојановски бил за во Бардовци?
А вие за каде сте? За во ЕУ?
Каде ќе одите обезглавени?
Или баш ве заболе како ќе ве викаат во ЕУ?
Барем од бабите сте требале да научите колку е тешко некој да те тера да се пишеш магаре кога не си!!!
Треба да се срамите.
Оставете го коментаторот на мир.

Фејсбук статус на Сашо Тасевски

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •