јуни 23, 2021

Османи и амбасадорот на Австрија ќе го посетат семејството на настраданиот во терористичкиот напад во Виена

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, заедно со амбасадорот на Австрија Георг Вуцас денеска ќе ја посетат Велешта, Струга, каде ќе се сретнат со роднините на Неџип Вренези, кој настрада во нападите во Виена.

Неџип на несреќен начин го загуби животот за време на терористичкиот напад во австриската престолнина.

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •