ноември 27, 2021

Мицкоски: Доста се повлекуваме, даваме сè, а не добиваме ништо

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски ги повика македонските власти да запрат со игнорирање на навредите и понижувањата од Бугарија.

„Мора некогаш да се каже доста е на лазењето по нерви и навредливата реторика во која ние Македонците ќе се повлекуваме и постојано губиме. Доста е од тоа како држава да даваме се, а да не добиеме барем малку”, напиша Мицкоски на Твитер.

Сподели
 
 
 
   more